Optreden 2010 - Archief LMK

ARCHIEF
Ga naar de inhoud

Optreden 2010

22-12-2010 Kerstconcert Koperhorst Amersfoort  
Kerstconcert t.b.v. de bewoners (en wijkbewoners) van het Verzorgingstehuis ′De Koperhorst′ in de Recreatiezaal van het Tehuis - tevens ′Ouderensteunpunt′ voor de Schothorstwijk-bewoners.  
11-11-2010 Jaarconcert  
Jaarconcert - tevens viering van het 6e Lustrum van het LMK, m.m.v. de Drumfanfare - Klu in het Kerkelijk Centrum ′De Brug′ (kerkgebouw van de gelijknamige Hervormde wijkgemeente Amersfoort van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).  
22-10-2010 Concert met Drumfanfare voor de ANBO/Afdeling IJsselstein  
Jubileumconcert voor de afdeling IJsselstein-ANBO. Ter gelegenheid van het 60 - jarig bestaan van de (± 1200 leden tellende) afdeling treden LMK en Drumfanfare-Klu op in het Fulco-Theater dat tien jaar geleden, als ′gloednieuwe buur van het stadhuis′ het cultureel centrum verving.  
20-10-2010 Concert met Drumfanfare voor de ANBO/Afdeling Leeuwarden  
Concert voor de afdeling Leeuwarden-ANBO. Samen met de Drumfanfare van de Koninklijke Luchtmacht verzorgt het LMK op uitnodiging van de Activiteitencommissie van de afdeling een middag-concert om het winterseizoen 2010/2011 te openen. Het evenement vindt plaats in ′De Schakel′, kerkgebouw van de Protestantse Wijkgemeente i.o. (van de PKN) te Leeuwarden.  
27-08-2010 Uitvaart Hennie Rink  
Koorzang tijdens de Dienst van Woord en Gebed, voorafgaande aan de begrafenis van mevrouw Hennie Rink - Jansen, echtgenote van koorlid Willem Rink. Hennie overleed op 22 augustus. De dienst vindt plaats in de Aula van de Algemene Begraafplaats te Zeist.  
30-04-2010 Concert voor de Oranjevereniging Bunschoten-Spakenburg  
Oranje - Concert t.g.v. de 72e  verjaardag van Koningin Beatrix in de Noorderkerk van de Gereformeerde Kerk (Vrijgemaakt) te Spakenburg. Het koor vertrekt met gezamenlijk busvervoer vanaf het voormalig Casino te Soesterberg.
De feestelijke viering staat onder leiding van de voorzitter van de Christelijke Oranjevereniging Bunschoten - Spakenburg, de heer G. de Graaf. Naast het LMK wordt medewerking aan het concert verleend door Arjan en Edith Post (trompet) en Bert Koelewijn (orgel).  
21-04-2010 Concert voor de Oranjevereniging De Bilt-Bilthoven  
Concert tijdens de Feestavond van de Oranjevereniging De Bilt/Bilthoven in de Opstandingskerk van de Protestantse wijkgemeente van de Prot. Kerk in Nederland (PKN) te Bilthoven. De viering van 65 jaar bevrijding is dit jaar tevens rond Koninginnedag een element dat het programma beheerst. Het optreden van het LMK werd vervolgd door een programma van het Vrolijke Vrouwenkoor ′De Dolle Diva′s′ uit Nieuwegein en werd voorafgegaan door samenzang van oud-Hollandse (vaderlandse) liederen.
Naar fotoarchief 2010
Naar volgend jaar (2011)


Naar vorig jaar (2009)


Naar overzicht

© Copyright 2006 - 2024 Het Luchtmacht Mannenkoor                              Bijgewerkt: 03-januari-2024
Terug naar de inhoud